spiaggia privata camping a marina di bibbona

Milieubeleid Camping Bibbona

facebook camping casa di caccia
twitter camping casa di caccia
mail camping casa di caccia
Selecteer een type

ADULTS

KINDEREN 1-8

BABY <1 JAAR

Milieubeleid

csq eco Milieubeleid Camping Bibbona

De Camping Casa di Caccia, om de weg van continue verbetering te nemen, heeft de behoefte gevoeld om een ​​milieubeheersysteem in verband met de UNI EN ISO 14001:2004 vast te stellen.

Milieubeleid Camping Casa di Caccia

"Camping Casa di Caccia", gelegen aan de Etruskische kust in de stad Bibbona, met uitzicht op de zee en is omgeven door eigendom dennenbos.
Het Hotel Accommodatie is omgeven door natuur en heeft de omgeving van hun missie.
Dit Milieubeleid is de verbintenis om "Camping Casa di Caccia" om het milieu met de vorm:

Preventie: Structuur houdt zich bezig met 'het identificeren van activiteiten die significante milieueffecten genereren, het plannen van hun behandeling op te heffen, of indien dit niet mogelijk is, vervuiling te verminderen die voortvloeien uit deze activiteiten.
Naleving van wetten: De officier zet zich in om te voldoen aan de wettelijke eisen van de wetgeving, evenals die in elke aangegane verplichtingen door de accommodatie zelf.
Programmering: Structuur is toegewijd aan de milieudoelstellingen voor verbetering van het beheer van belangrijke aspecten te identificeren.
Controle: Structuur zet zich in om regelmatig te controleren en op een systematische manier hun activiteiten met aanzienlijke gevolgen voor het milieu.
Technische en economische mogelijkheden: de structuur streeft naar continue verbetering van haar prestaties met het gebruik van de beste beschikbare technologie, mits passend en economisch haalbaar is.
Communicatie: De structuur zet zich in om de communicatie, transparantie en voorlichting voor medewerkers, klanten en lokale gemeenschappen op het milieu voor samenwerking te verbeteren en het vertrouwen in de aangeboden diensten te versterken.

De structuur gecertificeerde UNI EN ISO 14001:2004 sinds 2007, bevestigt zijn engagement voor de middelen, opleiding en ondersteuning van de doelstellingen te bereiken en de uitoefening van de continue verbetering van de bedrijfsprestaties op milieugebied in detail de toezegging van de structuur is gericht op het verbeteren van de zorgen beheer van natuurlijke hulpbronnen.

"Camping Casa di Caccia" zet zich in voor bewustwording en houden controle waar mogelijk leveranciers met milieu-critici.
De structuur is toegewijd aan de hulp van interne medewerkers (werknemers) en externe (leveranciers) voor de goede werking van de Environmental Management System te nemen, overeenkomstig de richtlijnen van de directie zijn vastgesteld; klanten zijn ook nodig aandacht aan hun gedrag dat kan genereren milieueffecten en invloed op het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Daarnaast is de structuur zich ertoe om op voorhand, voor zover mogelijk, de milieu-effecten die voortvloeien uit nieuwe activiteiten en veranderingen in het management in het algemeen, alsmede het nemen van alle nodige maatregelen om de verspilling van grondstoffen en energie te voorkomen.